Bohemia Tea House este ceainaria cu o atmosfera de poveste, unde relaxarea, linistea si intimitatea te fac sa pierzi complet notiunea timpului.

Aici ceaiul este respectat, adorat, infuzat corect si este de cea mai buna calitate.

Iti oferim zeci de sortimente de ceai din care sa alegi si stim sa iti facem recomandarile potrivite in functie de momentul zilei, de anotimp sau in functie de poftele si preferintele tale.

Poti sa ne vizitezi atunci cand vrei sa discuti in tihna cu prietenii tai sau sa va relaxati la un boardgame haios. Ceainaria noastra este alegerea perfecta si atunci cand vrei sa fii singur si sa te bucuri de o carte buna din biblioteca noastra, in compania minunata a ceaiului.

Cand vii la noi esti intampinat de gazde zambitoare, care vor sa te rasfete cum stiu ele mai bine. De aceea pregatim cu mult drag prajituri, tarte si alte bunatati de casa.

Ceaiul este prietenul, ritualul si deliciul nostru zilnic! Si ne dorim sa fie si al vostru! De aceea din magazinul ceainariei puteti sa alegeti din numeroasele sortimente de ceai pentru acasa, cesti si ceainice cochete, cani pictate, cutii dragute si accesoriile necesare prepararii unui ceai perfect.

Au trecut deja ani buni de cand am gazduit primul oaspete, timp in care am adunat experienta, munti de bucurie si emotii, prieteni dragi, zeci de evenimente de suflet dar si satisfactia ca ne-am indeplinit motto-ul:

“Where tea is drunk, civilization begins.”