RELAX

Bineinteles ca era coloana, bara la bara, pe Stirbei Voda. La Conservator am luat-o la dreapta si am oprit in primul loc liber de parcare, deloc intamplator, in fata ceainariei Bohemia Tea House.

IMG_1660

O cladire foarte veche, proaspat zugravita, cu o intrare atragatoare. Hai la un ceai, sa vedem ce leoparzi se ascund in spatele gardului vopsit  Surpriza ! O atmosfera placuta, odihnitoare, culori calde, miros de flori, fructe exotice si arome orientale.La parter sunt 2 incaperi cu fotolii confortabile, lampadare si veioze foarte bine amplasate si o mica terasa decorata interesant si inspirat, daca nu tii cont de aspectul cladirilor foarte vechi din vecini. La mansarda cu siguranta este locul preferat de nonconformisti, relaxant, inedit si categoric rupt total de agitatia si nebunia strazii !

IMG_1637

Ceaiuri pe toate gusturile, cafea super, bruschete si cateva dulciuri, fresh-uri, limonade si jocuri, multe jocuri ! Servirea prompta, intr-o maniera ardeleneasca echilibrata, placuta si calma :) Daca e vara si ai o iubita cu fusta scurta, iti recomand mansarda :)) sigur o sa-ti placa ! Mie mi-a placut energia interioarelor, armonia culorilor si cadrul extrem de placut !

 

Puteti intra pe http://www.bohemiatea.ro , sau cel mai bine, puteti face o vizita !  Beti o cafea buna, un ceai aromat , cititi o carte, scrieti in jurnal si pur si simplu… VA RELAXATI!