Top 5 ceainarii din Bucuresti

Desi nu ne putem lauda cu o cultura a ceaiului – asa cum exista in Marea Britanie, in Japonia sau China, ceainariile au inceput sa prinda si la noi. Amenajate precum lounge-ul unui hotel, ca livinguri cu masute joase si veioze fermecatoare, ori ca niste biblioteci spatioase si cochete, ceainariile din Romania atrag clienti in numar tot mai mare, dornici sa incerce unul din zecile de soiuri de ceai. Negru, verde, de fructe sau de plante, ceaiul servit intr-o astfel de ceainarie capata o aroma si mai puternica, incalzeste sufletele si dezleaga limbile in conversatii placute.

In Bucuresti exista multe ceainarii cochete, iar cele enumerate mai jos ne-au placut atat de mult, incat am indraznit sa le includem in Top 5 ceainarii din Bucuresti.

1. Bohemia Tea House

Langa Gradina Cismigiu din Capitala exista o ceainarie cu o atmosfera de poveste: Bohemia Tea House. Amenajata intr-o mansarda bucuresteana, ceainaria te intampina cu un aer prietenos: barne si lambriuri de lemn care ofera o atmosfera calda, fotolii comode de puf si rafturi sau biblioteci cu carti vechi, care-ti vor aminti, probabil, de orele petrecute in podul bunicii, pe vremea copilariei. Decorul a fost creat astfel incat odata intrat, sa uiti de probleme, de stresul cotidian si sa te relaxezi.

Ceaiurile sunt pe alese (de fructe, rooibos, negru sau verde) si le poti servi alaturi de prajiturele sau gofre, de snack-uri sau alune. Daca nu stii ce sa alegi, nu-i bai! Vei primi recomandarile potrivite, in functie de starea de spirit, de anotimp sau de momentul zilei.

E bine sa stii ca la parterul cladirii exista si un spatiu frumos amenajat si foarte colorat, ideal pentru petreceri sau intalniri cu prietenii.

http://blog.hotelguru.ro/top-5-ceainarii-din-bucuresti/