Ceainaria Bohemia Tea House – Wow Wow De trei ori wow!

Ceainaria Bohemia Tea HouseWow! Wow! De trei ori wow!

Oprirea la aceasta locatie a fost o surpriza din partea prietenului meu. Nici macar nu stiam unde mergem. Dar, de cum am intrat in curtea ceainariei, am stiut ca ma voi simti bine. O atmosfera calda, primitoare, culori placute si in armonie, muzica ambientala in surdina…  In intampinare ne-a iesit chiar proprietara acelui loc cochet, ne-a zambit, ne-a facut turul casei si ne-a insotit pana la mansarda, de unde nu ne-am mai dat dusi pana la inchidere.

Fotoliile originale, ceaiul delcios, prajiturile si mai delicioase….nici ca mi-as fi dorit altfel! Ne-am propus sa ne intoarcem, de data asta cu grup ceva mai mare, pentru a putea juca un joc de societate in compania ceaiului – ca tot ne imbie cutiile felurite pozitionate strategic printre carti.

Si, ca sa nu ne strice starea de buna dispozitie, nici nota nu a fost prea piperata. Unde mai pui ca am primit si o tratatie din partea casei, alaturi de biletel.

Din pacate nu au inca o pagina de internet dar ceaiul se bea la Bohemia Tea House, strada Poiana Narciselor nr. 1 (vis-a-vis de Conservator), cu o rezervare prealabila la 0727 333 631. Programul ceainariei este de luni pana vineri intre orele 14:00 si 22:00, iar sambata si duminica intre orele 17:00 si 23:00. (*** de cand a fost scris articolul s-a schimbat programul de la 12-23)

Daca nu ma credeti pe cuvant, puteti citi mai in detaliu o alta parere (http://www.raluk.ro/ceainaria-bohemia-tea-house-un-ceai-la-mansarda-cu-prietenii/)

Vezi tot articolul la: http://www.eurecomand.ro/going-out/ceainarii/ceainaria-bohemia-tea-house/